ABOUT ME

Hallo, ik ben Dragane Basic en wil mij kort voorstellen. Mijn opleiding tot chef heb ik met veel plezier in de hotelschool Ter Duinen gedaan. Omdat ik na het 6e jaar gebeten was om nog veel meer te leren, heb ik nog een 7e specialisatiejaar gastronomie gedaan.

Een belangrijk onderdeel van mijn opleiding was de praktijkstage. Niet alleen heb ik gewerkt in de verschillende restaurants van Ter Duinen maar heb ik ook de kans gehad om stage te lopen  bij chef Frederik Deceuninck van restaurant Sel Gris in Duinbergen en chef Gilles Joye van  restaurant Marcus in Deerlijk. Tijdens mijn 7e specialisatie jaar heb ik de kans gekregen om naar Valencia te gaan en er in het restauant Vuelve Carolina te werken.

Na mijn mooie en leerrijke reis in hotelschool Ter Duinen, vond ik niet dat ik klaar was. Zo heb ik mijn studies afgerond in het Provinciaal Instituut PIVA in Antwerpen waar ik een 7e specialisatiejaar chocolade en banketbakker gevolgt heb.